Find Loaf Pans, Small Loaf Pans, Roaster Pan on Industry Directory, Reliable Manufacturer/Supplier/Factory from China.

Home > Products > Carbon Steel Bakeware > Roast Pan and Loaf Pan > Round pan with silicone handle

Basic Info

Model No.: 04400076

Product Description





Feature of the product- Round pan with silicone handle:


1. Item no.: 04400076


2. Product size:28.5*24.5*3cm


3. CBM: 24pcs/0.02cbm


4. Customized size is accepted.


5. Customized packing is welcome


6. Customized logos and designs are accepted


7. OEM orders are welcome






OfficeWHO WE ARE:


150 peoples working together with over 10 years' experience.


150 million dollars per year cover over 120 countries.


4000 square meters showroom


100000pcs item exhibition









OfficeOur Service:


Purchasing: 500 long-term and close cooperation supplier


Price: Factories' support and large purchasing volume


Shipping: The most competitive sea freight and enough shipping space


Inspection: A experienced quality-control team and good cooperative relationship with SGS, TUV, BV, ITS














Our Standard:


l Over 15 years of export business experience and 10 years of factory management experience.


l Deep cooperation with hundreds of factories makes them be our firm partners.


l We have kept cooperative relationships with certain internationally recognized certification and inspection bodies such as BSCI, SGS, TUV and BV.


l We own a professional designing, buying, and quality-control team.



Our Showroom:

Showroom







Q&A

question:1 .Can you do design for us?

answer:

We have a professional designer team to help our customer do design work.

question:2.If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?

answer:

We have agent service for our customer, especially in Yiwu agent, if you need any help, pleasure feel free to

contact us.

question:3.What the regular MOQ for your product?

answer:

Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more

than 1000pcs.

question:4.What's your payment term?

answer:

We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can

do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us.

question:5.How does your quality control?

answer:

We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we

can do inspection service for you.

question:6. If we don`t have any shipping forwarder inChina, could you do this for us?

answer:

We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best

shipping price, and have excellent service.

question:7. How can we get the market information about the popular product?

answer:

You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week.

question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?

answer:

We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the

mold cost to you.

question:9.I never come toChinabefore, can you be my guide inChina?

answer:

We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you.

Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant.




Contact us if you need more details on Carbon Steel Round Pan. We are ready to answer your questions on packaging, logistics, certification or any other aspects about Round Cake Pan、Non-stick Round Pan. If these products fail to match your need, please contact us and we would like to provide relevant information.
  • Clear Plastic Round Tube with Silicone Brush Applicator

    Standard: ISO 9001:2000 Shape: Round Caps: Brush Applicator Cap Diameter: 13-60mm Capacity: 2-500ml Lacquer: Glossy and Matte Lead Time: 25-30 Days Printing: Offset Printing/Silk Screen Printing/ Hot Stamping Trademark: AMY Transport Package: Export Standard Carton. We Can Pack in Compliance Specification: 13-60mm*2-500ml...

  • Stainless Steel Cookware Steamer Set with Silicone Handle

    Model NO.: #30 TX Stove: All Purpose Cover: With Cover Pan: Multi-Layer HS Code: 7323930000, 7323930000 Transport Package: Normal Box Origin: Guangdong, China Diameter: Customization Layer: 3 Layers Material: Stainless Steel Certification: LFGB, FDA Trademark: OEM Specification: 26/28 /30/ 32 cm  Stainless Steel cookware...

  • Belly Shape Stainless Steel Cookware with Silicone Handle

    Model NO.: DW-011 Trademark: OEM Origin: China HS Code: 73239300 DW-011 Belly shape stainless steel cookware with silicone handleMaterial: Stainless steel 304 cookwareThickness: 0.6mmBottom:3mm aluminum+0.5 18/0 induction bottomPacking: Each pcs/set in colorboxSpecification:16x7.5cm saucepan w/lid18x8.5cm casserole...

  • Home Appliance Non-Stick Mini Milk Pot with Silicone Handle

    Model NO.: XJ-A609 Style: Non-Stick Certification: FDA, LFGB, CE/EU, CIQ, EEC Cover Style: None Cover: None Inner Coating: 2 Layers Non-Stick Coating Outer Coating: Exclusive Heat Resistant Coating Packing: 1PCS/Bubble Bag,12PCS/CTN Thickness: Optional Color: Support Customized Logo: Support Customized Feature: Food...

Product Categories : Carbon Steel Bakeware > Roast Pan and Loaf Pan

Email to this supplier
  • *Subject:
  • To:

  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters