Find Loaf Pans, Small Loaf Pans, Roaster Pan on Industry Directory, Reliable Manufacturer/Supplier/Factory from China.

Basic Info

Model No.: 04100176

Product Description



Feature of
the product-Christmas tree shape Silicone Cake Pan:


1. Item
no.: 04100176


2. Product
size:21*11.5*7.5cm


3.
CBM:24pcs/0.01cbm


4.
Customized size is accepted.


5.
Customized packing is welcome


6.
Customized logos and designs are accepted


7. OEM
orders are welcome






OfficeWHO WE
ARE:


150 peoples
working together with over 10 years' experience.


150 million
dollars per year cover over 120 countries.


4000 square
meters showroom


100000pcs item
exhibition









OfficeOur Service:


Purchasing: 500 long-term and close cooperation
supplier


Price: Factories' support and large purchasing
volume


Shipping: The most competitive sea freight and enough
shipping space


Inspection: A experienced quality-control team and
good cooperative relationship with SGS, TUV, BV, ITS














Our
Standard:


l Over 15 years of export business experience and 10 years
of factory management experience.


l Deep cooperation with hundreds of factories makes them be
our firm partners.


l We have kept cooperative relationships with certain
internationally recognized certification and inspection bodies such as BSCI,
SGS, TUV and BV.


l We own a professional designing, buying, and
quality-control team.



Our Showroom:

Showroom







Q&A

question:1 .Can you do design for us?

answer:

We have a professional designer team to help our customer do design work.

question:2.If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?

answer:

We have agent service for our customer, especially in Yiwu agent, if you need any help, pleasure feel free to

contact us.

question:3.What the regular MOQ for your product?

answer:

Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more

than 1000pcs.

question:4.What's your payment term?

answer:

We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can

do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us.

question:5.How does your quality control?

answer:

We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we

can do inspection service for you.

question:6. If we don`t have any shipping forwarder inChina, could you do this for us?

answer:

We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best

shipping price, and have excellent service.

question:7. How can we get the market information about the popular product?

answer:

You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week.

question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?

answer:

We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the

mold cost to you.

question:9.I never come toChinabefore, can you be my guide inChina?

answer:

We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you.

Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant.




Contact us if you need more details on Roaster Pan. We are ready to answer your questions on packaging, logistics, certification or any other aspects about Small Roaster Pan、Roast Pan. If these products fail to match your need, please contact us and we would like to provide relevant information.
  • Creating a Pan-International Tourism Island Economic Circle has great potential

    At the 4th session of the 11th session of the National Committee of the Chinese People's Political Consultative Conference, Tong Shijun, member of the National Committee of the Chinese People's Political Consultative Conference and former President of the General Chamber of Commerce of Hainan Province, submitted the...

  • Long Service Life Mineral Use Disk Granulator/ Pan Granulator

    Model NO.: ZK Warranty Period: 12 Months Experience: More Than 50 Years Testing: We Offer Spare Parts: We Offer Trademark: ZK Transport Package: Standard Export Packing Specification: ISO9001, ISO14000 Origin: Zhengzhou, Henan, China Detailed Description of Disk Granulator : As China-based professional disc granulator...

  • Bakeware Carbon Steel Loaf Pan Nonstick Coating

    Model NO.: XJ-B201 Stove: Backing Box Cover: Without Cover Certification: LFGB, FDA, CB, ISO, SGS Trademark: XINJIA Transport Package: Bubble Bag, 12PCS Specification: SGS, LFGB, FDA, ISO, CB Origin: Zhejiang Yong Kang Xinjia in China HS Code: 76151900 -Name: Carbon Steel Roaster Pan With Non-stick Coating-Type: Roaster...

  • Silicone Aluminum Perforating Toast Box/Loaf Pan (Two-sides Non-stick)

    Model NO.: XMC70010 Withstand Temperature: 450ºC Service Life: Over 4500 Times Dimension: 197*106*110mm Material Thickness: 1.0mm Pan Weight: 0.55kg Packing Material: Carton Box Trademark: HONGLING Transport Package: Bubble Bag, 12PCS/CTN Specification: SGS Origin: Guangzhou City HS Code: 7323990000    Product Introduction...

Product Categories : Carbon Steel Bakeware > Roast Pan and Loaf Pan

Email to this supplier
  • *Subject:
  • To:

  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters