Find Muffin Bakeware,Muffin Cake Pan,Oven Tray on Industry Directory, Reliable Manufacturer/Supplier/Factory from China.

Basic Info

Model No.: 04100276

Product Description



Feature of the product- oven tray:


1. Item no.: 04100276


2. Product size:36*33*1.5cm/27.3*24.7*4cm/24*22.5*4cm


3. CBM:24pcs/0.016cbm


4. Customized size is accepted.


5. Customized packing is welcome


6. Customized logos and designs are accepted


7. OEM orders are welcome






OfficeWHO WE ARE:


150 peoples working together with over 10 years' experience.


150 million dollars per year cover over 120 countries.


4000 square meters showroom


100000pcs item exhibition









OfficeOur Service:


Purchasing: 500 long-term and close cooperation supplier


Price: Factories' support and large purchasing volume


Shipping: The most competitive sea freight and enough shipping space


Inspection: A experienced quality-control team and good cooperative relationship with SGS, TUV, BV, ITS














Our Standard:


l Over 15 years of export business experience and 10 years of factory management experience.


l Deep cooperation with hundreds of factories makes them be our firm partners.


l We have kept cooperative relationships with certain internationally recognized certification and inspection bodies such as BSCI, SGS, TUV and BV.


l We own a professional designing, buying, and quality-control team.



Our Showroom:

Showroom







Q&A

question:1 .Can you do design for us?

answer:

We have a professional designer team to help our customer do design work.

question:2.If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?

answer:

We have agent service for our customer, especially in Yiwu agent, if you need any help, pleasure feel free to

contact us.

question:3.What the regular MOQ for your product?

answer:

Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more

than 1000pcs.

question:4.What's your payment term?

answer:

We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can

do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us.

question:5.How does your quality control?

answer:

We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we

can do inspection service for you.

question:6. If we don`t have any shipping forwarder inChina, could you do this for us?

answer:

We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best

shipping price, and have excellent service.

question:7. How can we get the market information about the popular product?

answer:

You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week.

question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?

answer:

We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the

mold cost to you.

question:9.I never come toChinabefore, can you be my guide inChina?

answer:

We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you.

Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant.



Contact us if you need more details on Muffin bakeware. We are ready to answer your questions on packaging, logistics, certification or any other aspects about Muffin Cake Pan、Oven Tray. If these products fail to match your need, please contact us and we would like to provide relevant information.
  • Hot Air Circulation Drying Oven, Tray Dryer, Drying Machine

    Model NO.: KP SERIES Certificate: SGS CE Warranty: 12 Month Voltage: 380V Structure: Oven Appearance of Dried Sample: Bulk Trademark: KP Specification: SGS CE Origin: Shanghai HS Code: 8514109000 FeaturesHigh heating efficiencyBy means of forced air blast, the drying chamber can dry materials evenly.Multiple...

  • Non-Stick PTFE Pizza Oven Tray

    Model NO.: YS-6004 Origin: China HS Code: 70195900 What is pizza oven trayPizza oven tray is made of fiberglass fabric, coated with FDA grade PTFE and are by special process. Used as varios of liners to resist high temperature, such as microwave liner, over liner, or other liners....

  • Non Stick Mesh Oven Tray

    Model NO.: YS-6008 Origin: China HS Code: 70195900 Description of mesh oven tray: The mesh oven tray used in potato chips making machine will give superb tasting oven chips in superquick time. It allows air to circulate to ensure all round crisp chips every time! Advantage of mesh oven tray:...

  • Non-Stick Pizza Oven Tray

    Model NO.: YS-6008 Trademark: Youngsun Origin: China HS Code: 70195900 What is non stick pizza oven tray:Pizza oven tray is good for up to 500 F on gas & charcoal grills. Made of PTFE (PFOA-free) non-stick material, so food slides of easily. Alternative to aluminum foil. Reusable, easy to clean and dishwasher safeThe pizza...

Product Categories : Carbon Steel Bakeware > Roast Pan and Loaf Pan

Email to this supplier
  • *Subject:
  • To:

  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters