Find Silicone Cake Pan, Silicone Loaf Pan, Silicone Round Cake Pan on Industry Directory, Reliable Manufacturer/Supplier/Factory from China.

Home > Products > Carbon Steel Bakeware > Silicone Cake Pan > D33.5*26cm rectangle cake pan

D33.5*26cm rectangle cake pan

Basic Info

Model No.: 04300144

Product Description





D33.5*26cm rectangle Cake Pan:


1. Item no.: 043001144


2. Product size:33.5*26*6cm


3. CBM:24pcs/0.015cbm


4. Customized size is accepted.


5. Customized packing is welcome


6. Customized logos and designs are accepted


7. OEM orders are welcome









silicone cake pans


Silicone cake pans offer several advantages over traditional metal or glass pans. Silicone is naturally a nonstick surface so you don't need to grease or spray your cake pans before baking. The flexible material bends, so you can easily remove your cake from the pan. Silicone heats evenly and is safe for baking up to 500 degrees Fahrenheit or for use in the freezer down to negative 76 degrees. The nonporous surface will not absorb odors and is germ resistant. Professional chefs have been using silicone cookware for years, and now it is widely available for the home chef.


Instructions


· Preheat your oven to the temperature listed on your recipe or cake mix.


· Place your Silicone Cake Pan on a cookie sheet for easier handling. Silicone pans are flexible, so they can be difficult to put in the oven without spilling batter. The cookie sheet will solve this problem.


· Prepare the cake batter according to your recipe. Pour your batter directly into the pan. Greasing the pan is not necessary, even if your recipe directs you to do so.


· Place the cookie sheet and cake pan in the oven and allow the cake to bake as directed by your recipe. Cakes baked in silicone pans may bake more quickly, so check your cake for doneness 5 to 10 minutes earlier than your recipe suggests.


· Remove the cookie sheet and cake pan from the oven when your cake is fully cooked. Allow the cake to cool before removing it from the pan. Silicone cools quickly, so your cake pan will be safe to touch after a few minutes, but the cake inside will still be hot.


· Remove the cake from the pan once it has cooled. Loosen the sides of the pan by peeling the silicone away from the cake, and press up on the bottom of the pan to lift the cake up and out.


· Wash your cake pan according to the manufacturer's instructions. Most silicone cookware is dishwasher safe, but some types need to be washed by hand









































Showroom







Q&A

question:1 .Can you do design for us?

answer:

We have a professional designer team to help our customer do design work.

question:2.If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?

answer:

We have agent service for our customer, especially in Yiwu agent, if you need any help, pleasure feel free to

contact us.

question:3.What the regular MOQ for your product?

answer:

Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more

than 1000pcs.

question:4.What's your payment term?

answer:

We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can

do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us.

question:5.How does your quality control?

answer:

We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we

can do inspection service for you.

question:6. If we don`t have any shipping forwarder inChina, could you do this for us?

answer:

We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best

shipping price, and have excellent service.

question:7. How can we get the market information about the popular product?

answer:

You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week.

question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?

answer:

We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the

mold cost to you.

question:9.I never come toChinabefore, can you be my guide inChina?

answer:

We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you.

Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant.




Contact us if you need more details on Silicone Cake Pan. We are ready to answer your questions on packaging, logistics, certification or any other aspects about Silicone Gift Box Cake Mould、Silicone Cake Pans. If these products fail to match your need, please contact us and we would like to provide relevant information.

Product Categories : Carbon Steel Bakeware > Silicone Cake Pan

Email to this supplier
  • *Subject:
  • To:

  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters