Company Details
  • NINGBO FUTURE IMP & EXP CO., LTD.

  •  [Zhejiang,China]
  • Business Type:Trade Company , Agent , Manufacturer
  • Main Mark: Americas , East Europe , Europe , North Europe , West Europe
  • Exporter:91% - 100%
  • Certs:CE, ISO9001, ISO14001, FDA
  • Description:Carbon Steel Pan,Colorful Coating Cake Pan,Round Cake Pan
Inquiry Basket ( 0 )
NINGBO FUTURE IMP & EXP CO., LTD. Carbon Steel Pan,Colorful Coating Cake Pan,Round Cake Pan
Home > Products > Carbon Steel Bakeware > Colorful Coating Cake Pan > Colorful round cake pan with silicone handle

Colorful round cake pan with silicone handle

Share to:  
    Unit Price: USD 3.00 / Bag/Bags
    Terms of Trade: FOB
    Min. Order: 3000 Bag/Bags
    Delivery Time: 45 Days
  • Ms. Maggie Ying

Basic Info

Model No.: 04400065

Additional Info

Packaging: colorlabel

Productivity: 1000000

Brand: Ezcook

Place of Origin: China

Certificate: CE

Product Description

Feature of the product- Colorful round cake pan with silicone handle:

1. Item no.: 04400065

2. Product size:29*26.5*4cm

3. CBM: 24pcs/0.025cbm

4. Customized size is accepted.

5. Customized packing is welcome

6. Customized logos and designs are accepted

7. OEM orders are welcome


OfficeWHO WE ARE:

150 peoples working together with over 10 years' experience.

150 million dollars per year cover over 120 countries.

4000 square meters showroom

100000pcs item exhibition


OfficeOur Service:

Purchasing:  500 long-term and close cooperation supplier

Price:  Factories' support and large purchasing volume

Shipping:  The most competitive sea freight and enough shipping space

Inspection: A experienced quality-control team and good cooperative relationship with SGS, TUV, BV, ITS



Our Standard:

l       Over 15 years of export business experience and 10 years of factory management experience.

l       Deep cooperation with hundreds of factories makes them be our firm partners.

l       We have kept cooperative relationships with certain internationally recognized certification and inspection bodies such as BSCI, SGS, TUV and BV.

l       We own a professional designing, buying, and quality-control team.

Our Showroom:
Showroom


Q&A 

question:1 .Can you do design for us?

answer:

We have a professional designer team to help our customer do design work. 

question:2.If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?

answer:

We have agent service for our customer, especially in Yiwu agent, if you need any help, pleasure feel free to

contact us. 

question:3.What the regular MOQ for your product?

answer:

Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more

than 1000pcs. 

question:4.What's your payment term?

answer:

We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can

do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us. 

question:5.How does your quality control?

answer:

We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we

can do inspection service for you. 

question:6. If we don`t have any shipping forwarder inChina, could you do this for us?

answer:

We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best

shipping price, and have excellent service. 

question:7. How can we get the market information about the popular product?

answer:

You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week. 

question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?

answer:

We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the

 mold cost to you. 

question:9.I never come toChinabefore, can you be my guide inChina?

answer:

We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you.

Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant. 


Looking for ideal Carbon Steel Pan Manufacturer & supplier ? We has a wide selection at great prices to help you get creative. All the Colorful Coating Cake Pan are quality guaranteed. We are China Origin Factory of Round Cake Pan. If you have any question, please feel free to contact us.

Product Categories : Carbon Steel Bakeware > Colorful Coating Cake Pan

Product Images
  • Colorful round cake pan with silicone handle
Email to this supplier
  • *Subject:
  • To:
    Maggie Ying
    Ms. Maggie Ying
  • *Messages:
    Your message must be between 20-8000 characters
Copyright © 2017 NINGBO FUTURE IMP & EXP CO., LTD. All rights reserved.
Communicate with Supplier?Supplier
Maggie Ying Ms. Maggie Ying
What can I do for you?